MagyarAkadálymentes változat

Fageszt
 • Nyitó oldal
 • Bemutatkozás
 • Termékeink

   HátfallemezekFrizekFúrészáruLambériaAjtófrontokSzerelvényekÉlzárókOSB
 • Hirdetéseink
 • Galéria
 • Kapcsolat
123456

JOGI NYILATKOZAT

HASZNÁLATI FELTÉTELEK

Kérjük, honlapunk használata előtt olvassa el figyelmesen a FAGESZT 2002 köszöntő oldalát, a fageszt.hu -t. A honlap célja, hogy információval lássa el ügyfeleit a FAGESZT teljes kínálatának vonatkozásában. Valamennyi látogató számára biztonságos, kellemes, felhasználóbarát környezet megteremtése érdekében alkottuk meg a honlapunkat. A fageszt.hu bármely részéhez történő csatlakozással Ön elfogadja a fent leírt kikötéseket és feltételeket. Amennyiben nem ért egyet a Használati feltételek valamely részével, kérjük, ne használja honlapunkat.


SZERZŐI JOGRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A honlapon szereplő anyagok, valamint az oldal felépítése és elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak, amelyet az Egyesült Államok- béli, illetve nemzetközi szerzői jogi törvények és nemzetközi egyezmények, rendelkezések biztosítanak. A honlapon található adatok, információk hozzáférhetők, letölthetők és kinyomtathatók, azonban kizárólag csak saját felhasználásra, és nem kereskedelmi célra, ugyanakkor a honlapról készült valamennyi nyomtatás, dokumentumrészlet kell, hogy tartalmazza a FAGESZT 2002 szerzői jogi védelemre vonatkozó utalását. A honlapon található anyagokhoz kapcsolódó jog, jogosultság, érdekeltség nem száll át Önre annak eredményeként, hogy Ön hozzáfér ezekhez az anyagokhoz, letölti, esetleg kinyomtatja őket.
Másként fogalmazva, minden esetben a FAGESZT 2002 előzetes írásbeli hozzájárulására van szükség az információk és adatok sokszorosításához, megváltoztatásához, terjesztéséhez, származékos anyagok készítéséhez, különösen szövegek, szövegrészek és képanyagok részben vagy egészben való felhasználásához, másolásához, nyomtatásához, közzétételéhez, terjesztéséhez, más honlapon történő bármilyen jellegű felhasználásához.

JOGI FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A honlapon minden információt "az adott állapotban", bárminemű garancia vállalása nélkül jelentetünk meg. a FAGESZT 2002 nyomatékosan lemond mindenfajta szavatosság vállalásáról, akár kifejezett, akár burkolt, beleértve a korlátozás nélküli jogcímszavatosságot, a kötelességet, a forgalomképesség értelemszerű szavatosságát vagy a rendeltetésszerű használatra való alkalmasságot. a FAGESZT 2002 nem garantálja az információk, szövegek, ábrák,linkek vagy egyéb adatok helyességét vagy teljességét, amelyeket ezek az anyagok tartalmaznak. a FAGESZT 2002 honlapját bármikor minden értesítés nélkül módosíthatja. bár a FAGESZT 2002 kellő gondot fordít arra, hogy a honlapon pontos információkat tegyen közzé, ezek az adatok időről időre elavul(hat)nak, részlegesen hiányossá, pontatlanná, helytelenné válhatnak. a FAGESZT  honlapon található információk technikai pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhatnak. a FAGESZT fenntartja a jogot arra, hogy honlapját minden külön értesítés nélkül bármikor és bármilyen mértékben módosítsa, illetve frissítse.


FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A FAGESZT 2002 semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, következményes, véletlenszerű, speciális vagy járulékos kárért, bevételkiesésből, adatvesztésből, saját vagy más részről történő használatból eredő kárért, amely a honlaphoz való hozzáféréssel következik be. még akkor sem, ha a FAGESZT 2002 tudomása volt az ilyen jellegű károk előfordulásának lehetőségéről, ugyanis néhány igazságszolgáltatás megtiltja a felelősség kizárását vagy korlátozását következményekkel járó, vagy előre nem látott károk esetén. a fenti korlátozás önre nem érvényes.


FRISSÍTÉSEK

A FAGESZT 2002 fenntartja a jogot arra, hogy bármikor változásokat eszközöljön a fageszt.hu web-oldalon és a Használati feltételekben, illetve, hogy a Használati feltételeket bármikor frissítse. Ezért javasoljuk, hogy időről időre látogasson vissza a honlapra és olvassa el a hatályos Használati feltételeket, ugyanis ez Önre nézve kötelező érvényű. A honlap használata automatikusan magával vonja azt a feltételezést, hogy Ön a változtatások után is elfogadja az éppen aktuális Használati feltételekben foglaltakat. Amennyiben valamely változ(tat)ás elfogadhatatlan az Ön számára, az egyetlen orvoslati lehetőség a honlap használatának felfüggesztése.


  Fageszt


  Jogi nyilatkozat | Oldalkép |
  Ön a(z) 237116. látogatója lapunknak